onsdag 9. juni 2021

Starereir + Tveitevannet

 

Ikkje langt frå der eg bur, er det eit starereir. Det har vore starar der kvart einaste år, så naturlegvis har også eg vore der å fotografert kvart einaste år. Bileta mine har blitt gradvist betre over åra, og eg trur at i år har eg fått det beste biletet hittil.


I tillegg så har eg fått nokre gøye bilete frå Tveitevannet i Bergen.Litt irriterande med den uklare bakgrunnen, men eg synest uttrykket til svarttrosten var så morsamt at han fortente å få vere med i innlegget.

Toppand på veg ut av vatnet. Utruleg fornøgd med dette biletet.


2 kommentarer:

 1. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlett
 2. LÅNETILBUD:
  Vi tilbyr lån fra et minimumsområde på $ 5000 til maksimalt $ 500 millioner, Steve Wilson Loan Firm vil gi deg lån med en rimelig rente på 2% og lånet varighet på 1 til 30 år for å betale tilbake lånet (sikker og usikret) . Målet vårt er å tilby gode profesjonelle finansielle tjenester. Mellommenn/konsulenter/meglere er velkomne til å ta med sine kunder og er 100% beskyttet. I full tillit vil vi samarbeide for fordelene for alle involverte parter. Ikke hold dine økonomiske problemer for deg selv for at du ikke skal være gjeldsmester eller økonomisk stress, og det er grunnen til at du må kontakte oss raskt for en løsning på dine økonomiske problemer. Det vil være en stor glede for oss når du er økonomisk stabil
  Send oss en e -post via:

  Med vennlig hilsen,
  Mr Steve Wilson.
  E -post: stevewilsonloanfirm@gmail.com
  Linje -ID: 3091140693
  Firmaets nettsted: https://stevewilsonfinancialloanfirm.weebly.com
  Vi er sertifiserte og tilbyr raske og pålitelige tjenester

  SvarSlett