onsdag 9. juni 2021

Starereir + Tveitevannet

 

Ikkje langt frå der eg bur, er det eit starereir. Det har vore starar der kvart einaste år, så naturlegvis har også eg vore der å fotografert kvart einaste år. Bileta mine har blitt gradvist betre over åra, og eg trur at i år har eg fått det beste biletet hittil.


I tillegg så har eg fått nokre gøye bilete frå Tveitevannet i Bergen.Litt irriterande med den uklare bakgrunnen, men eg synest uttrykket til svarttrosten var så morsamt at han fortente å få vere med i innlegget.

Toppand på veg ut av vatnet. Utruleg fornøgd med dette biletet.


1 kommentar:

  1. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett